POMEMBNO OBVESTILO: Vsak nakup nad 35€ nagradimo s super darilom!

Bottega Verde SLOVENIJA | +386 (0)51 676 860 | E-naslov: [email protected]

Bottega Verde SLOVENIJA | +386 (0)51 676 860 | E-naslov: [email protected]

Pridruži se ekipi Bottega Verde Slovenija

V svoj team vabimo zaneslijve, motivirane kandidate, ki imajo radi naravno kozmetiko, so pripravljeni na nove prodajne izzive in nova znanja o kozmetiki in prodaji. Pozitivne, energične in urejene osebe, ki se ne bojijo novih izzivov in stremijo k zadovoljstvu strank, vabimo v našo ekipo s super vzdušjem, kjer ponosno predajamo naprej certificirano znanje o prodaji in kozmetičnem svetovanju.

Prosta delovna mesta:

Ljubljana

Maribor

zaposlitev-4

Pričakujemo:

Nudimo:

Kandidatom nudimo zanimivo, kreativno in samostojno delo s priznano blagovno znamko naravne kozmetike Bottega Verde, veliko izobraževanja na področju kozmetike, prodajnih veščin, urejeno delovno okolje, možnost napredovanja, redno in stimulativno plačilo.

zaposlitev-6

Prijava na prosto delovno mesto


  Košarica0
  There are no products in the cart!
  Nadaljujte z nakupom

  Prijava na novice

  * označuje obvezno polje

  Prosimo vas, da spodaj izberete načine komunikacije z Bottega Verde Slovenija:


  S prijavo se strinjate s splošnimi pogoji, objavljenimi na spletni strani bottegaverde.si. Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite s klikom na povezavo, ki se nahaja v nogi vsakega poslanega sporočila.

  Uporabljamo Mailchimp platformo za pošiljanje elektronskih obvestil. S prijavo se strinjate, da bo vaš elektronski naslov obdelan znotraj navedene platforme. Več o zasebnosti Mailchimp platforme.