POMEMBNO OBVESTILO: Vsak nakup nad 35€ nagradimo s super darilom!

Bottega Verde SLOVENIJA | +386 (0)51 676 860 | E-naslov: [email protected]

Bottega Verde SLOVENIJA | +386 (0)51 676 860 | E-naslov: [email protected]

Pridruži se ekipi Bottega Verde Slovenija

V svoj team vabimo zaneslijve, motivirane kandidate, ki imajo radi naravno kozmetiko, so pripravljeni na nove prodajne izzive in nova znanja o kozmetiki in prodaji. Pozitivne, energične in urejene osebe, ki se ne bojijo novih izzivov in stremijo k zadovoljstvu strank, vabimo v našo ekipo s super vzdušjem, kjer ponosno predajamo naprej certificirano znanje o prodaji in kozmetičnem svetovanju.

Prosta delovna mesta:

Ljubljana

Novo mesto

Maribor

Pričakujemo:

Nudimo:

Kandidatom nudimo zanimivo, kreativno in samostojno delo s priznano blagovno znamko naravne kozmetike Bottega Verde, veliko izobraževanja na področju kozmetike, prodajnih veščin, urejeno delovno okolje, možnost napredovanja, redno in stimulativno plačilo.

Prijava na prosto delovno mesto


  Košarica
  There are no products in the cart!
  Nadaljujte z nakupom

  Prijava na novice

  * označuje obvezno polje

  Prosimo vas, da spodaj izberete načine komunikacije z Bottega Verde Slovenija:


  S prijavo se strinjate s splošnimi pogoji, objavljenimi na spletni strani bottegaverde.si. Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite s klikom na povezavo, ki se nahaja v nogi vsakega poslanega sporočila.

  Uporabljamo Mailchimp platformo za pošiljanje elektronskih obvestil. S prijavo se strinjate, da bo vaš elektronski naslov obdelan znotraj navedene platforme. Več o zasebnosti Mailchimp platforme.