POMEMBNO OBVESTILO: Vsak nakup nad 35€ nagradimo s super darilom!

Bottega Verde SLOVENIJA | +386 (0)51 676 860 | E-naslov: [email protected]Prijava na novice

Bottega Verde je vrhunska blagovna znamka italijanske kozmetike za aktivne ženske, ki so ljubiteljice narave. Kakovost kozmetičnih izdelkov Bottega Verde je prepričala številne uporabnice, saj izdelke Bottega Verde dnevno uporablja več kot 6 milijonov žensk. S 40-letno tradicijo izdelave kozmetike se Bottega Verde uvršča v sam vrh italijanskih in svetovnih proizvajalcev kozmetike.

Proizvodi Bottega Verde so namenjeni predvsem ženskam, ki rade skrbijo za nego svojega telesa in dajejo poudarek predvsem na kakovost kozmetičnega proizvoda ter na naravne sestavine v izdelkih.

Bottega Verde ponuja odlično razmerje med kakovostjo in ceno.

Izbirate lahko med izdelki za telo, obraz, lase, stopala, dišave, make up, izdelki z UV zaščito, za nego otroške kože in seveda tudi moško kolekcijo kozmetičnih prozvodov.

Zakaj preizkusiti oziroma se odločiti za to linijo kozmetike?

  • Narava je na prvem mestu.
  • Ekskluzivni patenti in odkrite inovacije v laboratoriju za raziskave in razvoj Bottega Verde.
  • Uporabljajo najnovejše tehnologije pri proizvodnji.
  • Vsak proces je strogo kontroliran in certificiran s sistemom ISO 9002.
  • Bottega Verde daje velik poudarek na kakovost in zadovoljstvo svojih strank.
  • Vse naravne aktivne sestavine in formule Bottega Verde niso bile nikoli testiranje na živalih.
  • Bottega Verde posluje na okolju prijazen način in spoštuje naravo.

Kozmetiko Bottega Verde najdete na številnih prodajnih mestih po celi Sloveniji. Za ogled klikni tukaj.

Od leta 1972

Bottega Verde izhaja iz Italije, natančneje iz majhnega Toskanskega mesteca Pienza med Firenzami in Sieno, znano po svojem naravnem bogastvu, umetnosti in kulturi. Podjetje odpre svoja vrata l. 1972 kot manjša obrt z zelišči, ki kmalu za tem svoje izkušnje in energijo usmeri v proizvodnjo in prodajo naravne kozmetike. L.1996 se odpre prva specializirana trgovina Bottega Verde, ki šteje danes že več kot 400 trgovin v Italiji in nekaj več kot 50 širom po svetu. L. 2000 se prične prodaja izdelkov tudi preko spleta. Danes so vidilni na tem področju, ki se lahko pohvalijo z mnogimi nominacijami in priznanji. L. 2010 uradno postane št. 1 naravna kozmetika v Italiji.

Bottega Verde danes

Bogate in dolgoletne izkušne na področju kozmetičnih izdelkov, lastnim znanjem na področju razvoja, managementa in marketinga so blagovno znamko popeljale na tako visok nivo in svetovno prepoznavnost. Danes je št. 1 v Italiji na področju prodaje kozmetike izdelane na bazi naravnih aktivnih sestavin.

Prednosti blagovne znamke Bottega Verde so tradicija, kakovost, številne inovacije in patenti, ki so plod lastnega znanja. Tako se lahko pohvalijo z več kot 800 različnimi izdelki, več kot 300 certificiranimi naravnimi aktivnimi sestavinami in zelo pestro vsakoletno ponudbo originalnih proizvodov za nego telesa, obraza, las, in ličil, ki ustrezajo potrebam vsake ženske.

Nakupovalna košarica
V vaši košarici ni izdelkov!
Nadaljuj z nakupom