Postani partner

Bottega verde je vodilna blagovna znamka na področju Italije v segmentu kozmetičnih proizvodov.

SKUPAJ DO VAŠEGA USPEHA

Bottega verde je vodilna blagovna znamka na področju Italije v segmentu kozmetičnih proizvodov. Bogate in dolgoletne izkušnje so »krvna slika« danes te svetovno znane in izjemno uspešne zgodbe iz srca Italije, Toscane. Od VAS pričakujemo zgolj trud, profesionalnost in odločnost. Prav tu se začne vsaka uspešna zgodba in prav VI lahko postanete del le- te! Si zraven?

MINIMALNO TVEGANJE, KOT TUDI INVESTICIJA

Zakaj izbrati prav nas, preprosto zato, ker so pogoji, ki vam ji ponujamo resnično izjemni.
Postavitev trgovine, pohištvo, POS oprema in računovodstvo so del ponudbe na ključ, ki vam jo zagotovimo brez izjeme. Zakaj, ker verjamemo, da je vaš vložek časa in energije tisto bogastvo, ki bo prineslo največ uspeha.

Znanje je ključ za zagotavljanje zadovoljstva strank

Naše bogato znanje, tako s področja prodaje, kot tudi s področja proizvodov vam bo vedno na voljo. Večino znanja se nahaja v našem podjetju, večkrat letno pa obiščemo tudi sedež podjetja v Italiji, kjer skupaj z glavnimi akterji blagovne znamke srkamo bogato znanje. Učenje pa se prične že zelo zgodaj, vaj vam pred samim pričetkom poslovanja predamo ključne informacije, ki zagotavljajo uspešno poslovanje vaše bodoče trgovine Bottega Verde.

»EVENT MARKETING« KI RESNIČNO ŠTEJE

 • Številno novosti v enem letu (več kot 70)
 • Ponudba ekskluzivnih patentov
 • Proaktivna prodaja
 • Najboljši darilni program
 • Bogati in številčni popusti
 • Pestra in profesionalna izbira Make-up izdelkov
 • Nepremagljiv lojalnostni program
 • Privlačna in dinamična izpostavitev vitrine

PRODAJNI PRISTOP, KI ZAGOTAVLJA USPEH IN TAKOJŠEN UČINEK

Naš uspeh temelji na prodajnih tehnikah, ki izvirajo iz samih korenin prodaje. Proaktivna prodaja, usposobljeno prodajno osebje in številna prodajna orodja nam omogočajo, da smo vedno učinkoviti in pripravljeni na akcijo. Posebni dogodki, ki jih prirejamo za naše stranke, kot tudi naključnim mimoidočim, pa vzbujajo veliko zanimanja naklonjenosti.

TI & BV: ZGODBA O USPEHU

Ki jo lahko pišemo skupaj, od tega trenutka dalje

NAŠE KORENINE SO TESNO POVEZANE Z NARAVO IN Z NARAVO USTVARJAMO ZGODBO O USPEHU

Pred več kot 40. leti se v malem mestecu Pienza prične zgodba narave, ki si želi postati del vaših src in vaše lepote dan za dnem. Verjameš, da lahko v sodelovanju z naravo in s skrbnim ravnanje z njo ustvarimo boljši jutri? Sedaj lahko k temu prispevaš tudi sam.

POMEMBNE LETNICE

 • 1972 v malem Toscanskem mestecu Pienza se odpre prva trgovina Bottega Verde, takrat še kot trgovina z zelišči
 • 1992 prvi začetki kataloške prodaje na območju Italije
 • 1996 prva specializirana trgovina z kozmetičnimi izdelki Bottega Verde
 • 2000 pričete spletne prodaje na področju Italije
 • 2010 Bottega Verde postane št. 1 na področju Italije v segmentu kozmetičnih izdelkov na osnovi naravnih aktivnih učinkovin

Želite izvedeti več. Izpolnite kontaktni obrazec in z veseljem vas bomo kontaktirali!

PIŠITE NAM

"*" indicates required fields

Ime in Priimek*
Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: [email protected] z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo UNIKS, inženiring, trženje in iskanje poslovnih rešitev, d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Politika zasebnosti.
Nakupovalna košarica
Scroll to Top