POMEMBNO OBVESTILO: Vsak nakup nad 35€ nagradimo s super darilom!

Bottega Verde SLOVENIJA | +38651 676 860 | E-naslov: [email protected]

Bottega Verde SLOVENIJA | +386 (0)51 676 860 | E-naslov: [email protected]

Mrtvo morje – set treh bandažnih povojev za enkratno uporabo

105,00

Povoji za enkratno uporabo, namočeni v soli Mrtvega morja in obogateni s 3 funkcionalnimi sestavinami, izbranimi zaradi učinkovitega delovanja proti celulitu.

Ugodnost ob količinskem nakupu Število izdelkov Popust na redno ceno
-20% poletni popust 1 20%
-30% poletni popust 2 30%
-40% poletni popust 3 + 40%
Opis

Praktični povoji za enkratno uporabo, namočeni v soli Mrtvega morja, pomagajo v boju proti kožnim nepravilnostim celulita, težo v nogah in izboljšajo tonus kože. Vsebujejo 30% soli mrtvega morja. Raztopina na osnovi soli Mrtvega morja je bila izboljšana s 3 funkcionalnimi sestavinami, izbranimi zaradi njihovega dobro znanega delovanja proti celulitu*. Centella asiatica, ki pomaga izboljšati videz pomarančne kože, brezov sok, ki deluje razstrupljevalno, in morske alge Fucus, bogate z jodom in mineralnimi solmi.
Ob koncu vsakega tretmaja je koža še bolj napeta in gladka, noge pa svetlejše. Povoje lahko po potrebi nanesete na noge, stegna, zadnjico in trebuh.

Pomembno: za najboljšo pripravo kože telesa na ta tretma je priporočljivo dan pred nanosom narediti nežen piling. Ob koncu vsakega tretmaja je koža čudovito napeta in gladka, noge pa lažje.

Paket vsebuje:
– 3 kuverte z 2 povojema za enkratno uporabo
– 3 spodnjice za enkratno uporabo
– 3 hlače za enkratno uporabo
– 1 merilni trak

Za vse tipe kože.

Učinki: tonira, vidno zmanjša videz pomarančne kože,
Način uporabe: 1. Oblecite spodnjice za enkratno uporabo, 2. povoje ovijte okoli kritičnih točk in oblecite priložene hlače. 3. Po 45min povoje odstranite in osušite odvečno vodo z brisačo. Priporočljivo je, da da tretma ponavljate 1x tedensko, 4 zaporedne tedne in ga uporabljate v kombinaciji z drugimi izdelki iz linije Mrtvega morja glede na vaše potrebe. Če želite zmanjšan obseg in delovanje proti utrujenosti nog, povijte povoje na obeh nogah, začenši od gležnjev do vrha stegen v višini dimelj. Če želite tonirati trebuh in boke, povoje zavijte od zgornjega dela nog do pasu.
Tekstura: povoji prepojeni s soljo mrtvega morja
Dišave: Nežna morska dišava.

Dodatne informacije
Teža 0,4140 g
Linije

Črni petek

Sestavine

AQUA, MARIS SAL, BETAINE, SODIUM BENZOATE, PHENOXYETHANOL, DISODIUM EDTA, AMINOMETHYL PROPANOL PAO: NON NECESSARIO, MONODOSE

Šifra 174388 Kategorije , ,

Morda vam bo prav tako všeč…

Košarica0
Vaša košarica je prazna!
Nadaljujte z nakupom