Mrtvo morje – Povoji za hujšanje in anti-celulitno delovanje za enkratno uporabo

42,00

Izberite, če želite profesionalen in učinkovit izdelek, ki kožo gladi in tonira.

Praktični povoji za enkratno uporabo, namočeni v soli Mrtvega morja, pomagajo v boju proti kožnim nepravilnostim celulita, težo v nogah in izboljšajo tonus kože. Vsebujejo 30% soli mrtvega morja. Raztopina na osnovi soli Mrtvega morja je idealna za kozmetično nego, ki naredi kožo bolj kompaktno in pomaga vidno zmanjšati videz pomarančne lupine. Povoji se lahko uporabljajo na nogah, stegnih, zadnjici in trebuhu.

Pomembno: priporočljivo je, da dan pred uporabo naredite nežen piling. Na koncu vsakega tretmaja je koža čudovito napeta in gladka, noge pa lažje.

Paket vsebuje:
2 povoja za enkratno uporabo,
1 hlačke za enkratno uporabo,
1 kartenske hlače za enkratno uporabo,
1 meter za merjenje rezultatov.

Za vse tipe kože.

Učinki: tonira, vidno zmanjša videz pomarančne kože,
Način uporabe: da bi dosegli največjo možno učinkovitost, je priporočljivo, da tretma ponavljate 1x tedensko, 4 zaporedne tedne in ga uporabljate v kombinaciji z drugimi izdelki iz linije Mrtvega morja glede na vaše potrebe. Če želite zmanjšan obseg in delovanje proti utrujenosti nog, povijte povoje na obeh nogah, začenši od gležnjev do vrha stegen v višini dimelj. Če želite tonirati trebuh in boke, povoje zavijte od zgornjega dela nog do pasu.
Tekstura: povoji prepojeni s soljo mrtvega morja
Dišave: Nežna morska dišava.

Teža 0,4140 g
Linije

Črni petek

AQUA, MARIS SAL, BETAINE, SODIUM BENZOATE, PHENOXYETHANOL, DISODIUM EDTA, AMINOMETHYL PROPANOL PAO: NON NECESSARIO, MONODOSE

Šifra 174223 Kategorije , ,

Morda vam bo prav tako všeč…

Nakupovalna košarica
BOTTEGA VERDE MRTVO MORJE - POVOJI ZA HUJŠANJE IN ANTICELULITNO DELOVANJA ZA ENKRATNO UPORABOMrtvo morje – Povoji za hujšanje in anti-celulitno delovanje za enkratno uporabo
42,00
Scroll to Top