-41%

DARILNI PAKET – OLI DEL BENESSERE PRHANJE IN KREMA ZA ROKE TOALETNA TORBICA

Original price was: 46,00€.Current price is: 26,99€.

Vsa privlačna harmonija naše linije Oli del Benessere, v elegantni prešiti toaletni torbici poskrbi za čudovito sladko, sproščujoče darilo.

Darilni paket vsebuje: [1] Oli del Benessere – gel za tuširanje 400ML [2] Oli del Benessere – krema za roke 75ML. [3] Žametna toaletna torbica

Spodbuja dobro počutje in čiščenje vaše kože. Formuliranim s 5 izvrstnimi olji s priznanimi kozmetičnimi lastnostmi. Njegova dišava z eteričnimi olji uglasi čute na note intenzivne sprostitve.

Za vse tipe kože.

Učinki: Mehča in ščiti.

Način uporabe: [1]Spodbuja dobro počutje in čiščenje vaše kože. Formuliranim s 5 izvrstnimi olji s priznanimi kozmetičnimi lastnostmi. Njegova dišava z eteričnimi olji uglasi čute na note intenzivne sprostitve. Vmasirajte ga na mokro kožo in dovolite mehki in lahki peni, da poskrbi za vašo kožo. Temeljito sperite. Vaša koža vam bo hvaležna! [2] Krema za roke formulirana s 5 izvrstnimi olji je primerna za nego normalne in suhe kože. Intenzivna nega za roke, odlična za lajšanje nelagodja suhe in razpokane kože. Njena bogata formula se hitro vpije in kožo intenzivno nahrani, dišava z eteričnimi olji pa spodbuja ravnovesje in dobro počutje.

Tekstura: Viskozna tekočina.

Dišave: Vrhnje note: eterično olje kardamoma, cimet, nagelj. Srčne note: eterično olje evkaliptusa, eterično olje sivke, semena janeža. Osnovne note: eterično olje pačulija, eterično olje cedre, sandalovina, mošus

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 46,00 Šifra 183886 Kategorije , Oznaka
Nakupovalna košarica
DARILNI PAKET – OLI DEL BENESSERE PRHANJE IN KREMA ZA ROKE TOALETNA TORBICA
Original price was: 46,00€.Current price is: 26,99€.
0