-50%

DARILNI PAKET – AURORA D´INVERNO MAXI KOZMETIČNA TORBA SET

Original price was: 110,00€.Current price is: 54,99€.

Sladkost not sladkorja in belega mošusa, naše bogate formule, elegantna kozmetična torbica – popolna kombinacija za čudovito darilo!

Na voljo po naročilu

Ta izdelek je na voljo le za prednaročila. Naročila sprejemamo do 10. 11. 2024. Datum dostave v vaše domove je do 30. 11. 2024.

Darilni paket je pakiran v bleščeči kozmetični torbici dimenzije 22x18x19cm in vsebuje: [1] Aurora d’Inverno – odišavljena vodica za telo 150ML. [2] Aurora d’Inverno – prhanje in kopel 250ML. [3] Aurora d’Inverno – krema za roke 30ML [4] Aurora d’Inverno – balzam za ustnice 5ML [5] Aurora d’Inverno – krema za obraz 50ML [6] Komplet 2 čajnih žličk in nastavek za zeliščni čaj

Za vse tipe kože.

Učinki: Čisti, neguje, odišavi
Način uporabe: [1] Dišeča vodica za telo z notami sladkorja in belega mošusa (150 ml). Svetel, cvetlični vonj, v katerem se živahne note črnega ribeza prepletajo z mehkejšimi notami ledene vrtnice. Razpršite ga po telesu, kadarkoli si zaželite prijeten občutek svežine. Izogibajte se stiku z očmi in razdraženo kožo. Hraniti izven dosega otrok. [2] Tuš gel, ki kožo poživi, odišavi in daje občutek mehkobe. Njegova mehka pena nežno boža in sprošča s čudovito dišavo sladkorja in belega mošusa. Vmasirajte ga na mokro kožo in se prepustite umivanju z lahko in mehko peno. Nato temeljito sperite. Vaša koža vam bo hvaležna! [3] Krema za roke z notami sladkorja in belega mošusa (30 ml). Dišeča poslastica za nego vaših rok. Z vsakim nanosom oddaja čudovit vonj z notami sladkorja in belega mošusa. Nežno nahrani vaše roke in jih naredi mehke in dišeče. [4] Balzam za ustnice s kakavovim maslom in vitaminom E. Ščiti in neguje ustnice ter oddaja čudovit vonj. Balzam za ustnice lahko uporabljate samostojno ali pred nanosom šminke. Vedno ga imejte pri sebi za čarobno mehke ustnice po vsakem nanosu [5] Vlažilna in mehčalna krema za obraz – z oljem sladkega mandlja in notami belega mošusa (50 ml), primerna za vse tipe kože. Pusti kožo izjemno svilnato in ji omogoča, da dan za dnem cveti s čudovitim sijajem. Odlična dnevna vlažilna nega za vse tipe kože.

Tekstura: Tekočina, krema, balzam

Dišave: Zgornje note: limona, nektarina, note talka. Srednje note: bolgarska vrtnica, belo cvetje, vijolica. Spodnje note: sandalovina, beli mošus, jantar.

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 110,00 Šifra 183855 Kategorije , , Oznaka
Nakupovalna košarica
DARILNI PAKET – AURORA D´INVERNO MAXI KOZMETIČNA TORBA SET
Original price was: 110,00€.Current price is: 54,99€.

Na voljo po naročilu

Ta izdelek je na voljo le za prednaročila. Naročila sprejemamo do 10. 11. 2024. Datum dostave v vaše domove je do 30. 11. 2024.
0