-45%

Darilni Paket – Zenzero Vellutato maxi set

39,99

Za odlično darilo potrebujete maslo za telo, kremo za roke, balzam za ustnice, dišečo vodico in dišeč gel za tuširanje z notami granatnega jabolka in rdečega ingverja ter izvirno zapestnico s posvetilom, vse v elegantni embalaži!

Darilni paket vsebuje: [1] Zenzero Vellutato – gel za tuširanje 250ML [2] Zenzero Vellutato – maslo za telo 50ML [3] Zenzero Vellutato – krema za roke 30ML [4] Zenzero Vellutato – balzam za ustnice 5,5ML [5] Zenzero Vellutato – toaletna vodica za telo 150ML [6] Elegantna zapestnica

Za vse tipe kože.

Velvety Ginger –
Velvety Ginger – Dišeča voda za telo (150 ml)
Srca in besede
Zapestnica

Učinki: Neguje in ščiti
Način uporabe: [1] Gel za tuširanje z notami granatnega jabolka in rdečega ingverja (250 ml). Žametna in elegantna, z dišavo sprosti pristno božično vzdušje in kožo boža z žametnim oblakom bleščic! [2] Maslo za telo z notami granatnega jabolka in rdečega ingverja (50 ml). Koži daje svilnat videz s sproščanjem živahne dišave z mehkim in žametnim srcem, ki pričara pristno božično vzdušje. [3]  Krema za roke z notami granatnega jabolka in rdečega ingverja poskrbi za mehke in zaščitene roke, hkrati pa ohranja njihovo lepoto in jih nežno odišavi. [4] Balzam za ustnice ščiti in neguje ustnice s sproščanjem nežne dišave. Imejte vedno pri roki za nego ustnic v zimskih dneh ali kot podlago pod šminko. [5] Žametna in elegantna dišava, v kateri izstopajo note granatnega jabolka in očarljive dišave rdečega ingverja. Razpršite za ušesi in po zapestju. [6] Elegantna zapestnica z obeski v obliki srčka in posvetilom, polnim čustev. Material: kovina BREZ NIKLJA, plastika.
Tekstura: Tekočina, maslo, krema, balzam, tekočina, zapestnica
Dišave: granatno jabolko in ingver

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 39,99 Šifra 176773 Kategorije , , , , ,
Nakupovalna košarica
Darilni Paket – Zenzero Vellutato maxi set
39,99
Scroll to Top