-43%

DARILNI PAKET . BOSCO DELLE MERAVIGLIE MAX ZVEZDA METAL BOX

Original price was: 58,00€.Current price is: 32,99€.

Za mehko in dišečo nego kože z notami jasmina in damaščanske vrtnice.

Darilni paket vsebuje: [1] Bosco Delle Meraviglie – losjon za telo 150ML. [2] Bosco Delle Meraviglie – prhanje in kopel 250ML. [3]Bosco Delle Meraviglie – krema za roke 30ML [4] Bosco Delle Meraviglie – balzam za ustnice 5ML

Za vse tipe kože.

Učinki: Čisti
, neguje, odišavi
Način uporabe: [1] Losjon za telo z notami črnega ribeza in ledene vrtnice (150 ml). Mehka, gladka poslastica za vašo kožo. Z vsakim nanosom oddaja svetel, cvetlični vonj, v katerem se živahne note črnega ribeza prepletajo z mehkejšimi notami ledene vrtnice. Kožo nežno gladi. Nanesite po prhanju in masirajte dokler se ne vpije. [2] Tuš gel, ki kožo poživi, odišavi in daje občutek mehkobe. Njegova mehka pena nežno boža in sprošča s čudovito dišavo črnega ribeza in ledene vrtnice. Vmasirajte ga na mokro kožo in se prepustite umivanju z lahko in mehko peno. Nato temeljito sperite. Vaša koža vam bo hvaležna! [3] Krema za roke z notami črnega ribeza in ledene vrtnice (30 ml). Dišeča poslastica za nego vaših rok. Z vsakim nanosom oddaja čudovit vonj z notami črnega ribeza in ledene vrtnice. Nežno nahrani vaše roke in jih naredi mehke in dišeče. [4] Balzam za ustnice s kakavovim maslom in vitaminom E. Ščiti in neguje ustnice ter oddaja čudovit vonj. Balzam za ustnice lahko uporabljate samostojno ali pred nanosom šminke. Vedno ga imejte pri sebi za čarobno mehke ustnice po vsakem nanosu!

Tekstura: Tekočina, krema, balzam

Dišave: Zgornje note: limona, črni riberz, modro zvezdast praprot. Srednje note: jasmin, breskev, damaščanska vrtnica. Spodnje note: les cedre.

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 58,00 Šifra 183869 Kategorije , Oznaka
Nakupovalna košarica
DARILNI PAKET . BOSCO DELLE MERAVIGLIE MAX ZVEZDA METAL BOX
Original price was: 58,00€.Current price is: 32,99€.
0