-45%

DARILNI PAKET – ROSSO MOMENTO MAXI PAPER BOX

Original price was: 100,00€.Current price is: 54,99€.

Naj bo presenečenje zanj pod božičnim drevesom mešanica živahnosti in elegance.

Na voljo po naročilu

Ta izdelek je na voljo le za prednaročila. Naročila sprejemamo do 10. 11. 2024. Datum dostave v vaše domove je do 30. 11. 2024.

Darilni paket vsebuje: [1] Rosso Momento – 2 v 1 prhanje in šampon 200ML [2] Rosso Momento – Toaletna vodica 50ML. [3] Rosso Momento – krema za roke 75ML [4] Rosso Momento – balzam po britju 75ML [5] Bluetooth slušalke

Za vse tipe kože in las.

Učinki: Čisti. Neguje. Odišavi.
Način uporabe: [1] Šampon in gel za tuširanje z izvlečkom fermentiranega grozdnega mošta (200 ml) očisti kožo in lase v enem nanosu. Nežna formula vsebuje izvleček fermentiranega grozdnega mošta in sestavine z negovalnim in mehčalnim delovanjem. Dišava je omamna mešanica prefinjenosti in živahnosti v popolnoma sodobnem slogu. [2] V tej dišavi se prefinjeno sreča z dinamiko, ki ponuja čudovito mešanico elegance in razkošja! Sveža, zračna otvoritev mandarine in črnega ribeza se razvije v bogate srednje note grozdnega mošta in sivke, preden zbledi v mehak, čuten odmev belega lesa in sandalovine. Popolna dišava za sodobno, elegantno privlačnost. OPOZORILA: Hraniti izven dosega otrok Preprečiti stik z očmi. Ne pršite na poškodovano ali razdraženo kožo. VNETLJIV [3] Vlažilna in zaščitna formula za roke, ki se hitro vpije in sprosti prednosti sestavin, ki vključujejo alantoin, karitejevo maslo, olje sladkega mandlja in fermentiran grozdni mošt. Sodobna, elegantna dišava pusti prijeten občutek. Uporabite kadar koli v dnevu, da bodo roke mehke in dišeče. [4] Formula balzama brez alkohola, razvita za blaženje kože po britju. Idealen tudi za najbolj občutljivo kožo. Vsebuje izvleček fermentiranega grozdnega mošta, alantoin in pšenične sladkorje za mehčanje, zaščito in takojšen občutek dobrega počutja na koži. Lahka, nemastna tekstura se hitro vpije, koža pa ostane mehka in dišeča.
Tekstura: [1] Gel s srednjo konsistenco. [2] Tekočina [3] Krema [4] Balzam
Dišave: [1, 2, 3, 4] Zgornje note: roza grenivka, mandarina, črni ribez. Srednje note: mošt chardonnay, sivka, geranija. Osnovne note: sandalovina, mošus, beli les.

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 100,00 Šifra 183924 Kategorije , , Oznake ,
Nakupovalna košarica
DARILNI PAKET – ROSSO MOMENTO MAXI PAPER BOX
Original price was: 100,00€.Current price is: 54,99€.

Na voljo po naročilu

Ta izdelek je na voljo le za prednaročila. Naročila sprejemamo do 10. 11. 2024. Datum dostave v vaše domove je do 30. 11. 2024.
0