-62%

DARILNI PAKET – POTONIKA IN CAMELIA SET DVEH KREM ZA ROKE PAPER BOX

Original price was: 34,00€.Current price is: 12,99€.

Ideja za darilo za naravno negovane, mehke, prijetno dišeče roke.

Darilni paket vsebuje: [1] Potonika in hialuronska kislina – Krema za roke 75ML. [2] Kamelija in Retinol – Krema za roke 75M [1] Za normalno in suho kožo [2] Za vse tipe kože.

Učinki: Ščiti, pomirja, mehča, neguje.Način uporabe: [1]Vmasirajte manjšo količino kreme na vaše roke, kadarkoli se vam zazdi, da jih je potrebno navlažiti. Tako jih boste obdržali žametno mehke. Obogatena formula je še posebej primerna za zahtevno kožo rok, saj jo intenzivno neguje in ščiti, kar daje koži takojšnjo mehkobo. [2] Vmasirajte manjšo količino kreme na vaše roke, kadarkoli se vam zazdi, da jih je potrebno navlažiti. Bogata in mehka krema nudi takojšnjo nego in zaščito tudi najbolj suhi in dehidrirani koži rok, zaradi česar postanejo takoj mehke in svilnate ter ohranijo lep videz. Krema vsebuje izvlečke kamelije in je obogatena z retinolom.

Tekstura: Krema.

Dišave: [1] Zgornje note: grenivka, rožnati poper, klementina. Srednje note: potonika, narcis, jasmin. Osnovne note: kašmirjev les, beli mošus, cedrov les. [2] Sveža, cvetlična, bergamotka, neroli, damaščanska vrtnica, cvetovi kamelije.

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 34,00 Šifra 183891 Kategorije , Oznaka
Nakupovalna košarica
DARILNI PAKET – POTONIKA IN CAMELIA SET DVEH KREM ZA ROKE PAPER BOX
Original price was: 34,00€.Current price is: 12,99€.
0