-55%

DARILNI PAKET – DRAGOCENO GROZDJE PRHANJE IN KREMA ZA ROKE PAPER BOX

Original price was: 29,00€.Current price is: 12,99€.

Za tiste, ki si želite mehko in dobro zaščiteno kožo.

Darilni paket vsebuje: [1] Dragoceno grozdje – Krema za roke 75ML. [2] Dragoceno grozdje – 2 v 1 kopel in prhanje 200ML.

Za normalno ali suho kožo.

Učinki: Blaži, neguje, ščiti, čisti in mehča.
Način uporabe: [1] Vmasirajte manjšo količino kreme na vaše roke, kadarkoli se vam zazdi, da jih je potrebno navlažiti. Združuje okrepljeno antioksidativno delovanje hiperfermentiranega izvlečka rdečega grozdja z mehčalnim, hranilnim in zaščitnim delovanjem izbrane mešanice rastlinskih olj in masla iz karitejevega masla, še posebej učinkovito pri negi suhe kože. [2] Vmasirajte ga na mokro kožo in se razvajajte z lahko in mehko peno ter s toplim in intenzivnim vonjem. Nato temeljito sperite. Vaša koža vam bo hvaležna! Njegova formula, posebej občutljiva in z biorazgradljivimi površinsko aktivnimi snovmi, pomaga ohranjati okolje. Vsebuje hiperfermentiran izvleček rdečega grozdja Tenuta Massaini z okrepljenim antioksidativnim delovanjem. To je lepotni tretma, ki prevzame vsa čutila!
Tekstura: [1] Krema. [2] Tekočina.
Dišave: Zgornje note: granatno jabolko, klementina, grozdni sok. Srednje note: rožnati poper, dalija, češnjev cvet. Osnovne note: heliotrop, sandalovina, mošus

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 29,00 Šifra 183931 Kategorije , Oznaka
Nakupovalna košarica
DARILNI PAKET – DRAGOCENO GROZDJE PRHANJE IN KREMA ZA ROKE PAPER BOX
Original price was: 29,00€.Current price is: 12,99€.
0