POMEMBNO OBVESTILO: Vsak nakup nad 35€ nagradimo s super darilom!

Bottega Verde SLOVENIJA | +38651 676 860 | E-naslov: [email protected]

Bottega Verde SLOVENIJA | +386 (0)51 676 860 | E-naslov: [email protected]

Akcija!

Darilni paket – Linfa di Vite big metal box

38,99

Darilni paket vsebuje: [1] Linfa di Vite – Krema za obraz 50ML. [2] Linfa di Vite – tretma za obraz z rastlinskim botox efektom 15ML.

Opis

Darilni paket vsebuje: [1] Linfa di Vite – Krema za obraz 50ML. [2] Linfa di Vite – tretma za obraz z rastlinskim botox efektom 15ML.

Za tiste, ki se borite z nastalimi gubicami in drugimi znaki staranja kože.

Za vse tipe kože.

Učinki:  [1] Zmanjša gubice, izboljša prožnost kože, vlaži in neguje. Krema vsebuje 95% naravnih sestavin. Pomladitveni tretma dokazano povrne čvrstost kože. Učinek kreme vidno zmanjša prisotnost gubic, izboljša prožnost in gostoto kože, delovanje antioksidantov pa se kar potroji v primerjavi s klasičnim izvlečkom rdečega grozdja. Sok vinske trte je dragoceni eliksir, izvlečen neposredno iz še rastočih poganjkov trte. Ta eliksir ima sposobnost ohranjanja in nege celic povrhnjice, ohranja biotske raznovrstnosti mikrobiote in s tem spodbuja kožo, da deluje kot pregrada. Fitokompleks iz rdečega grozdja Tenuta Massaini, ki se ga pridobiva iz grozdnih kožic po izpopolnjenem postopku biolifekcije, deluje antioksidativno in kar trikrat močneje kot sam ekstrakt rdečega grozdja. Replexium je aktivno sestavljen iz dveh peptidov, ki delujeta v sinergiji, da stimulirata ključne sestavine povrhnjice ter preprečujeta škodo, ki jo povzroča staranje kože. Hyacare, zahvaljujoč visoki vlažilni moči, deluje kot polnilo, ki hitro zmanjšuje pojav gubic po vsakem nanosu. Klinični test je bil opravljen na 24 ženskah v 6 tednih. Sodelujoče v testu so poročale, da se je po šest tedenskem tretmaju zmanjšala povprečna hrapavost profila za 14,0%, izboljšali so se klinični rezultati perilabialnih in nazolabilnih gub, povečala se je povprečna gostota kože za 4,21%. Učinkoviti rezultati so plod združevanja naravnih sestavih in tehnoloških inovacij. Izberite, če želite koži povrniti 5 let čvrstoti kože.
[2] Tretma vsebuje 95% naravnih sestavin. Gladi in zmanjšuje gubice okoli oči ter na novo določa konturo ustnic in izboljša navpične črte nad ustnicami.

Aktivne sestavine: Sok vinske trte je dragoceni eliksir, izvlečen neposredno iz še rastočih poganjkov trte. Ta eliksir ima sposobnost ohranjanja in nege celic povrhnjice, ohranja biotske raznovrstnosti mikrobiote in s tem spodbuja kožo, da deluje kot pregrada. Fitokompleks iz rdečega grozdja Tenuta Massaini, ki se ga pridobiva iz grozdnih kožic po izpopolnjenem postopku biolifekcije, deluje antioksidativno in kar trikrat močneje kot sam ekstrakt rdečega grozdja. Brazilska kreša (lat. Acmella Oleracea) izvira iz Madagaskarja, njej izvleček pa se uporablja v kozmetiki za krepitev kolagenske mreže. Koža postane tako bolj čvrsta in zmanjšuje videz nastalih gubic. Hialuronska kislina zadržuje vodo in s tem doda koži ton in volumen. Pogosto se jo uporablja za konturo oči in ustnic, saj sta to predela, ki sta najbolj izpostavljena znakom staranja in nastanku gubic. Test učinkovitosti je bil opravljen na vzorcu 20 žensk, ki so poročale, da se je kožna tekstura predela okoli oči izboljša za 10,67%, hrapavost kože okrog ustnic pa se je zmanjšala za 9,53% po šestih tednih uporabe.

Način uporabe: [1]Kremo nanesite s konicami prstov in z nežnim premikanjem od spodnjega dela obraza navzgor in od sredine navzven. Takšen način nanašanja kreme pomaga ohranjati kožo v optimalnem stanju. Krema se lahko uporablja kot dnevna in kot nočna krema. Z vsakim nanosom se boste učinkoviti borili proti nastajanju gubic in koži povrnili mladosten videz. [2] Nanesite manjšo količino kreme na področje okoli oči in ustnic zjutraj in zvečer ter jo nežno vmasirajte, dokler se popolnoma ne vpije.

Tekstura: [1] Gosta krema. [2] Krema.
Dišave: Rdeče grozdje.

Dodatne informacije
Linije

Sestavine
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 38,99 Šifra 172271 Kategorije , , , ,
Košarica0
Vaša košarica je prazna!
Nadaljujte z nakupom