Darilni paket (moški) – Momenti di Blu & Nero d`ambra prhanje in šampon

Domov/Ambra, Darilni paket, Jabolko, Kopanje, Limona, Mandarina, Moški, moški nega, Nero D'Ambra, Novosti, Ostalo, Poper, Telo, Toaletna vodica/Darilni paket (moški) – Momenti di Blu & Nero d`ambra prhanje in šampon

Darilni paket (moški) – Momenti di Blu & Nero d`ambra prhanje in šampon

15,97 10,99

Za tiste, ki ljubite vonje s poživljajočo svežino in toplimi, jantarnimi notami.

Opis

Darilni paket vsebuje: [1] Moški – Nero D’Ambra – 2 v 1 prhanje in šampon 200ML. [2] Moški – Momenti di Blu– 2 v 1 prhanje in šampon 200ML.

Za vse tipe kože.

Učinki: Čisti in odišavi.
Način uporabe: [1] Vmasirajte ga na mokro kožo in lase, tako da nastane mehka pena. Nato temeljito sperite in ponovite postopek, če je potrebno. S tem praktičnim izdelkom 2 v 1 poživite svežino prhanja in umivanja las. Njegova čarobna dišava sprošča opojno svežino, ki spominja na vonj sicilijanskih citrusov in ogreje srca s pridihom karameliziranih not in jantarnih začimb. Njegova posebna formula je obogatena z dragocenimi lesnimi izvlečki, ki naredijo lase mehke in sijoče, kožo pa dišečo. [2] Vmasirajte ga na mokro kožo in lase, tako da nastane mehka pena. Nato temeljito sperite in ponovite postopek, če je potrebno. S tem praktičnim izdelkom 2 v 1 poživite svežino prhanja in umivanja las. Šampon je obogaten z izvlečkom absinta.
Tekstura: Tekočina.
Dišave:  Zgornje note: limona, mandarina, hrustljavo jabolko in poper. Srednje note: morske note, sivka, roza poper, lubenica in listi breze. Osnova: karamelne note, les, pačuli in mošus.

Go to Top