Beauty extracts – rdeč paradižnik in hibiskus mleko za telo 150ml

Domov/Akcije, Krema za telo, Nega po sončenju, Novosti, sončna, sončna linija, Telo/Beauty extracts – rdeč paradižnik in hibiskus mleko za telo 150ml

Beauty extracts – rdeč paradižnik in hibiskus mleko za telo 150ml

13,99 6,99

Losjon za telo s hibiskusovim oljem in ekstraktom paradižnika je primeren za občutljivo kožo in idealen za nego po sončenju. Za vse, ki želite dolgotrajno in enakomerno porjavitev.

Opis

Losjon za telo, ki kožo pripravi na izpostavljenost soncu in pomaga zmanjšati tveganje za eritem. Njegova posebna formula s hibiskusovim oljem in ekstraktom paradižnika pomaga zaščititi vašo kožo pred oksidativnim stresom. Ima nežno teksturo, hitro se vpija.

Za vse tipe kože.

Učinki: kožo navlaži, zaščiti in jo naredi prijetno mehko
Način uporabe: vtrite v kožo enkrat do dvakrat na dan. Uporabite ga nekaj tednov, preden greste na sonce, da pripravite kožo na sončenje. Uporabite ga po sončenju za pospeševanje in podaljšanje porjavelosti.
Aktivne sestavine: paradižnikov ekstrakt: bogat s polifenoli ima močan antioksidativen učinek, pomaga zmanjšati tveganje za nastanek sončnega eritema. Hibiskusovo olje: ima pomirjujoče in negovalne lastnosti.
Tekstura: Krema
Dišave: nežna in sadna