POMEMBNO OBVESTILO: Vsak nakup nad 35€ nagradimo s super darilom!

Bottega Verde SLOVENIJA | +386 (0)51 676 860 | E-naslov: [email protected]

Bottega Verde SLOVENIJA | +386 (0)51 676 860 | E-naslov: [email protected]

Akcija!
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

BARVA BRIO - BARVA ZA LASE

5,40

Počisti
Opis

Za vse, ki želijo spremeniti barvo las. Opis: Barva za lase Color Brio zagotavlja učinkovito prekrivanje sivih las z dolgo obstojno barvo. Je nežna do lasišča saj je njena formula brez amoniaka, brez konzervansov, brez resorcinola in brez parafenilendiamina.Paket vsebuje: 1x tuba barvne kreme 60ml, 1x steklenica za nanašanje s kremo 60ml, 1x glavnik za nanašanje, 1 par rokavic za enkatno uporabo. Način uporabe:odprite epruveto z barvno kremo in vlijte vso vsebino epruvete v stekleničko za nanašanje. Zaprite steklenico. Močno pretresite. Mešanico porazdelite po laseh in pustite delovati 30 minut. Temeljito izperite. Tekstura: kremasta tekočina Dišave: sadna dišava

Dodatne informacije
Sestavine
Šifra 1277080 Kategorija
Košarica
There are no products in the cart!
Nadaljujte z nakupom

Prijava na novice

* označuje obvezno polje

Prosimo vas, da spodaj izberete načine komunikacije z Bottega Verde Slovenija:


S prijavo se strinjate s splošnimi pogoji, objavljenimi na spletni strani bottegaverde.si. Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite s klikom na povezavo, ki se nahaja v nogi vsakega poslanega sporočila.

Uporabljamo Mailchimp platformo za pošiljanje elektronskih obvestil. S prijavo se strinjate, da bo vaš elektronski naslov obdelan znotraj navedene platforme. Več o zasebnosti Mailchimp platforme.